Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Ilkay Gundogan, după câştigarea trofeului Champions League. ”Astăzi am făcut istorie!”. Pentru mijlocaş a fost ultimul meci în tricoul lui City

Manchester City Publicat pe 11 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21223419/1/profimedia-0782468126.jpg

Manchester City a câştigat, sâmbătă seară, pentru prima dată principala competiţie intercluburi europeană, Liga Campionilor, învingând Inter Milano, scor 1-0, în finala disputată la Istanbul.

Ilkay Gundogan, căpitanul echipei Manchester City, spune că finala Ligii din acest an a fost un meci dificil pentru ambele echipe, iar City e norocoasă că balanţa a înclinat către ea.

”Incredibil! Este greu de exprimat în cuvinte. Astăzi am făcut istorie! Ştiu că a fost greu pentru ambele echipe. Noi nu am fost cei mai buni în prima repriză. Am ezitat. Însă ştiam că trebuie să ne descurcăm mai bine în partea a doua. Probabil a fost un meci cu 50-50 şanse.

 Ne simţim foarte norocoşi că balanţa s-a înclinat înspre noi. Ştiam că toată lumea vorbeşte despre tripla istorică. Era o presiune uriaşă, dar această echipă este construită pentru a face faţă presiunii în cel mai bun mod posibil", a declarat Ilkay Gundogan după ce echipa sa, Manchester City, a cucerit Liga Campionilor învingând pe Inter Milano în finală, cu 1-0.

Pentru City sezonul 2022/2023 este unul istoric, în care a reuşit tripla: campionatul Angliei, Cupa Angliei şi Liga Campionilor.

Tehnicianul Pep Guardiola a reuşit tripla campionat, Cupă, Liga Campionilor şi la Barcelona în 2009.

Unde va juca mijlocaşul german din sezonul viitor 

Ilkay Gundogan s-a decis înaintea finalei de Champions League la ce echipă va juca din sezonul viitor. 

Finala UEFA Champions League cu Inter a reprezentat ultimul meci a lui Gundogan în tricoul lui Manchester City, care îi va părăsi pe ”cetăţeni” şi va semna ca jucător liber de contract cu FC Barcelona, anunţă Mundo Deportivo.

Mijlocaşul de 32 de ani va semna pe trei ani cu gruparea catalană, după ce a refuzat ofertele de prelungire făcute de formaţia antrenată de Pep Guardiola. Anunţul oficial al mutării va fi făcut la scurt timp după finala UEFA Champions League.

Gundogan a venit la Manchester City în vara lui 2016 de la Borussia Dortmund şi a reuşit să cucerească altături de ”cetăţeni” cinci trofee Premier League, două Cupe ale Angliei, patru Cupe ale Ligii şi două Supercupe ale Angliei.

  • Germanul a fost fantastic în acest sezon, în care a reuşit 11 goluri şi 7 assist-uri în 50 de meciuri
  • Ilkay Gundogan este cotat la 25 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermark.com
mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele