Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Kevin De Bruyne, absenţă importantă pentru Manchester City. UPDATE: OUT câteva luni

Manchester City Publicat pe 15 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21223738/1/profimedia-0782635335.jpg

UPDATE: Mijlocaşul belgian Kevin de Bruyne va fi indisponibil mai mult decât se aştepta din cauza unei accidentări la tendon, suferită în victoria lui Manchester City cu 3-0 în faţa lui Burnley, în prima etapă din Premier League.

Deşi antrenorul său, Pep Guardiola, spusese că mijlocaşul său belgian va fi "indisponibil pentru o vreme", fostul jucător de la Wolfsburg va trebui să fie supus unei operaţii care l-ar putea ţine departe de joc până la 4 luni.

"Este o accidentare serioasă şi a trebuit să decidem asupra unei intervenţii chirurgicale, dar va fi indisponibil câteva luni. Va fi vorba de 3 sau 4 luni", a declarat antrenorul spaniol la conferinţa de presă premergătoare finalei Supercupei Europei pe care Citiy o va disputa miercuri (ora 22.00) cu FC Sevilla.


Manchester City a câştigat pentru prima dată principala competiţie intercluburi europeană, Liga Campionilor, învingând Inter Milano, scor 1-0, în finala disputată la Istanbul.

Pentru City sezonul 2022/2023 este unul istoric, în care a reuşit tripla campionatul Angliei, Cupa Angliei, Liga Campionilor.

La scorul de 0-0, Guardiola l-a pierdut pe De Bruyne, după doar 35 de minute. Starul belgian a tras de el, dar în cele din urmă a cerut schimbare fiind răpus de o accidentare. În locul său a fost introdus Phil Foden.

Presa engleză scrie că De Bruyne a suferit o ruptură a muşchiului ischiobial de la piciorul drept. Dacă diagnosticul se confirmă, atunci Guardiola nu îl va avea la dispoziţie pentru aproximativ 3 luni.

Asta înseamnă că belgianul va rata startul de sezon în Premier League, care va începe pe 12 august.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele