Ultima oră
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”
Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală

Luis Enrique a dezvăluit în ce campionat şi-ar dori să antreneze: "Am avut contacte cu două echipe"

Uncategorized Publicat pe 22 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21532219/1/358388697-854502909365935-8909387425077087049-n.jpg

Antrenorul echipei Paris Saint-Germain, Luis Enrique, a declarat că nu exclude posibilitatea de a antrena într-o zi în Premier League, chiar dacă în prezent este "complet implicat" la clubul francez, relatează AFP.

Un utilizator l-a întrebat pe antrenor, în timpul sesiunii de întrebări şi răspunsuri pe platforma de streaming Twitch, dacă ar fi interesat de o experienţă în Premier League.

Luis Enrique a răspuns: "Da, am avut contacte cu două echipe engleze chiar înainte de a mă alătura PSG. Am ales să nu merg, dar a fost util".

"Sunt complet implicat la PSG. Încă învăţ franceza şi sper să o vorbesc în curând, chiar dacă este dificil", a adăugat el.

Această sesiune pe Twitch este prima de când antrenorul a ajuns la PSG. În perioada Cupei Mondiale 2022 din Qatar, Luis Enrique, pe atunci antrenor al Spaniei, a oferit o sesiune aproape zilnică pe canalul său.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele