Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

Marcel Sabitzer, împrumutat de Bayern Munchen la Manchester United

Manchester United Publicat de Daian Cutu pe 1 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21001346/1/sab.jpg

Bayern Munchen şi Manchester United au anunţat că fotbalistul Marcel Sabitzer a fost împrumutat de bavarezi la gruparea engleză.

Împrumutul este valabil până la 30 iunie 2023.

“Uneori în viaţă trebuie să iei rapid decizii importante. Din momentul în care am auzit de această oportunitate am ştiut că este ceea ce trebuie să fac. Sunt un jucător competitiv, vreau să câştig şi să ajut clubul să îşi atingă obiectivele în acest sezon. Simt că sunt la cel mai bun nivel al meu şi că pot aduce multă experienţă şi energie echipei. Sunt nerăbdător să încep cu noii mei colegi şi cu noul meu antrenor şi să le arăt calităţile mele fanilor Manchester United”, a declarat Sabitzer.

Marcel Sabitzer a înscris două goluri şi a reuşit două assisturi pentru FC Bayern, pentru care a jucat în 54 de meciuri. Jucătorul în vârstă de 28 de ani a fost achiziţionat de Bayern în august 2021, de la Leipzig.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri