Ultima oră
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”
Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano
Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”

Măsură radicală pregătită de UEFA în Champions League! Două meciuri din optimi s-ar putea juca fără spectatori.

Champions League Publicat pe 3 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19288391/1/juve.jpg

Meciurile PSG - Borussia Dortmund şi Juventus - Olympique Lyon, din returul optimilor Ligii Campionilor, s-ar putea disputa fără spectatori, notează cotidianul francez L'Equipe.

  • Toate meciurile din UEFA Champions League se văd pe posturile LOOK PLUS şi LOOK SPORT

Conform sursei citate, o altă variantă ar fi ca partidele să se dispute în alte localităţi, surse din cadrul UEFA afirmând că nu se ia în considerare o amânare a acestora.

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a declarat, luni, că forul european urmăreşte cu atenţie evoluţia epidemiei de coronavirus, subliniind că o deciie va fi luată în funcţie de desfăşurarea evenimentelor.

Meciul PSG - Borussia este programat la 11 martie, iar partida Juventus - Lyon la 17 martie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri