Ultima oră
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”
Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună” Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”
Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate

Prima reacţie a clubului Dinamo după ce a fost anunţată revenirea fanilor la stadion: „Regulamentul suferă un pic”

Dinamo Publicat pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21561914/1/dinamo-bucuresti-uta-arad-superliga-superbet-08-03-2024.jpg

Echipele Dinamo şi UTA Arad au primit, din partea Comisiei de Disciplină, o suspendare de patru meciuri fără spectatori ca urmare a incidentelor petrecute la meciul direct, disputat la 8 martie, în etapa a 30-a din Superligă.

De asemenea, ambele grupări au primit câte o penalitate sportivă de 100.000 de lei. Ulterior, Comisia de Recurs a menţinut decizia iniţial.

Astăzi, Dinamo şi UTA Arad au primit o veste extraordinară. Sancţiunea a fost suspendată, iar fanii celor două echipe pot reveni la stadion!

Concret, regulamentul prevede că o sancţiune poate fi suspendată după executarea a jumătate din pedeapsă dacă sunt respectate următoarele cerinţe: clubul să nu aibă o altă sancţiune primită în ultimul an, iar Comisia să considere că scopul sancţiunii poate fi îndeplinit şi fără executarea pedepsei rămase.

Andrei Nicolescu avertizează: „Trebuie să avem grijă”

Administratorul special al lui Dinamo a reacţionat după decizia Comisiei de Disciplină de a lăsa suporterii să revină la stadion şi i-a avertizat pe fanii dinamovişti să fie responsabili, pentru că la cel mai mic incident vor fi din nou suspendaţi.

„Este o veste mare. Trebuie să o tratăm cu responsabilitate. Asta înseamnă că trebuie să fim împreună, să arătăm ce înseamnă responsabilitatea, să nu mai avem alte incidente.

Noi foloseam toate căile pentru a găsi o soluţie. Am mai declarat că regulamentul suferă un pic. Comisia are un singur articol şi se raportează la el.

Am cerut la LPF să facem o cerinţă comună, să facem modificări la regulament. Acum am reuşit ridicarea suspendării. Acum trebuie să avem grijă la următoarele meciuri.

Există precedent şi la U Cluj. Pe o jurisprudenţă pe regulament internaţional ne-am raportat la cazuri internaţionale.

Toţi am simţit cât de greu e fără suporteri. Jucătorii simt impulsul suporterilor. Sper ca meciurile de acasă să fie decisive (n.r. pentru salvarea de la retrogradare)”, a spus Andrei Nicolescu, scrie Digi Sport.

Cum arată decizia Comisiei de Disciplină

„SC Dinamo 1948 SA - Cerere de suspendare parţială a sancţiunii pronunţată în dosarul 116 / CDE / 2024 - În temeiul art. 37 alin.1 şi 2 din RD, admite cererea formulată de SC Dinamo 1948 SA şi dispune suspendarea parţială a executării sancţiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD."

 

„AFC UTA Arad - Cerere de suspendare parţială a sancţiunii pronunţată în dosarul 116 / CDE / 2024 - În temeiul art. 37 alin.1 şi 2 din RD, admite cererea formulată de AFC UTA Arad şi dispune suspendarea parţială a executării sancţiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD."

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele