Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Raul Opruţ revine în Superliga! Fundaşul stânga merge direct în cantonament

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 3 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21449898/1/oprut.jpg

Schimbări importante la Hermannstadt. Cea mai importantă lovitură dată de formaţia lui Marius Măldărăşanu este revenirea lui Raul Opruţ, care a fost cedat sub formă de împrumut până la vară de belgienii de la KV Kortrijk, informează GSP.ro.

Opruţ a fost vândut anul trecut pentru 400.000 de euro, iar acum revine la clubul care l-a lansat în străinătate. Sursa mai sus citată scrie că fotbalistul merge direct în cantonamentul echipei, din Turcia.

O altă venire la Hermannstadt este Kablan Davy N’Goma (28 ani), mijlocaş ce în prima parte a sezonului a jucat la FC Botoşani, ultima clasată din Superliga.

Sibienii se desparte însă de Petrişor Petrescu şi Cristi Bărbuţ, care nu mai intră în planurile antrenorului şi au liber să îşi găsească alte angajamente.

Sota Mino spre Rapid?

Sota Mino (29 de ani) este următoarea lovitură pe care Rapid o pregăteşte pe piaţa de mercato. Cei de la GSP.ro scriu că niponul este una din alegerile conducerii pentru compartimentul din mijloc

Mino intră în ultimele luni de contract, iar sibienii sunt tentaţi să îl cedeze acum, dacă Dan Şucu va veni cu o ofertă consistentă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele