Ultima oră
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate

Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Conference League Publicat pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21563655/1/profimedia-0829163159.jpg

PAOK Salonic, condusă de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a pierdut joi seara, pe teren propriu, scor 0-2, meciul din manşa secundă a sferturilor Conference League, disputat în compania formaţiei belgiene Club Brugge.

Spaniolul Ferran Jutgla, omul care a dat pasa decisivă în tur, la unicul gol al primei manşe, a marcat o dublă la Salonic, în minutele 33 şi 45, semnând calificare belgienilor în semifinale.

Răzvan Lucescu a încercat să forţeze în minutul 71, aruncându-l în luptă pe play-maker-ul Giannis Konstantelias, dar a fost prea târziu pentru a mai repara ceva, iar Club Brugge s-a impus cu 2-0 şi cu 3-0 la general, urmând să joace în semifinale cu AC Fiorentina.

La finalul meciului, tehnicianul român s-a arătat mulţumit de prestaţia elevilor, în ciuda problemelor de lot pe care le-a avut, şi consideră că dacă ar fi gestionat altfel anumite faza din manşa tur, alta ar fi fost soarta acestei duble.

„Am jucat cu o echipă mai bună decât noi, care a meritat calificarea. Am evoluat bine împotriva unor formaţii puternice. E un moment incredibil pentru PAOK, în trei ani am ajuns de două ori în sferturi.

Astăzi ne-am duelat cu un adversar care joacă diferit, care are mai multă experienţă europeană, o altă filosofie de joc, anul trecut a prins UEFA Champions League, are o încredere mai mare şi ştie cum să pregătească aceste jocuri.

Nu am fost la nivelul care trebuia. Nu vreau să discut motivele. Dar am avut câţiva jucători bolnavi, alţii în afara lotului. Unii au intrat pe teren bolnavi. Nu am putut da 150% ca la alte partide.

Dacă în tur am fi marcat un gol pe contraatacurile pe care le-am avut, chiar dacă Brugge a fost mai bună, sau dacă am fi egalat înainte de al doilea lor gol (n.r.- în retur), alta putea fi soarta calificării.

Sunt mândru de echipă, de ceea ce am făcut. PAOK nu a jucat niciodată în sferturi de două ori în trei ani. Nivelul din Grecia nu e la fel ca în meciurile europene. Acum, această experienţă cred că ne va ajuta să ne luptăm pentru primul loc în campionat.

Să transformăm dezamăgirea provocată de eliminarea din Europa în forţă de a juca la capacitate de 150% în campionat. Să luptăm până la final”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit metrosport.gr.

mail-share icon Email
viewscnt