Ultima oră
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-2. Moldovenii au de tras pentru a scăpa de retrogradare VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-2. Moldovenii au de tras pentru a scăpa de retrogradare
Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi” Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi”
Un titular de la CFR Cluj l-a înjurat pe David Miculescu! Care a fost reacţia jucătorilor campioanei Un titular de la CFR Cluj l-a înjurat pe David Miculescu! Care a fost reacţia jucătorilor campioanei
Minaur Baia Mare, înfrângere cu Valur şi în returul semifinalelor din European Cup
Minaur Baia Mare, înfrângere cu Valur şi în returul semifinalelor din European Cup
Bologna se încurcă de codaşa Udinese şi ratează şansa de a urca pe podium în Serie A Bologna se încurcă de codaşa Udinese şi ratează şansa de a urca pe podium în Serie A
Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul” Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”

Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21539212/1/romania-irlanda-de-nord-amical-22-03-2024-2.jpg

Mijlocaşul Răzvan Marin a afirmat, într-un mesaj postat în social media, că speră ca naţionala României să aibă meciuri cu rezultate bune, pe măsura susţinerii suporterilor.

"Din păcate, seria noastră de invincibilitate s-a oprit după 12 meciuri. Dar aceasta a fost doar o parte din drumul nostru, destinaţia finală este Euro. O vom lua de la capăt împreună cu voi de la următoarea acţiune şi sper să avem cât mai multe meciuri cu rezultate pe măsura susţinerii voastre. Ne-am simţit ca acasă pe Metropolitano. Vă mulţumim! Hai, România!", a scris Răzvan Marin pe Facebook.

Naţionala României a fost învinsă de Columbia, scor 3-2, marţi, la Madrid, într-un meci amical la care au asistat peste 15.000 de români, după ce, vinerea trecută, a remizat, scor 1-1, împotriva Irlandei de Nord.

mail-share icon Email
viewscnt