Ultima oră
Presa din Grecia, ”copleşită” după ce Răzvan Lucescu a scris din nou istorie: ”Magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători!”

Presa din Grecia, ”copleşită” după ce Răzvan Lucescu a scris din nou istorie: ”Magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători!”
”Am încercat să joc ca să fiu în formă şi să pot fi convocat”. Vlad Chiricheş visează la EURO ”Am încercat să joc ca să fiu în formă şi să pot fi convocat”. Vlad Chiricheş visează la EURO
VIDEO | AS Roma - Genoa 1-0. Lukaku aduce victoria, deşi echipa sa a jucat în inferioritate numerică VIDEO | AS Roma - Genoa 1-0. Lukaku aduce victoria, deşi echipa sa a jucat în inferioritate numerică
Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV
După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă

Reacţia lui Marius Măldărăşanu, după ce a urcat pe loc de play-off. ”Am albit la Sibiu. Am câştigat unele meciuri pe final, dar am şi pierdut”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21502756/1/rapid-bucuresti-fc-hermanstadt-superliga-superbet-16-02-2024-1.jpg

Hermannstadt a învins pe teren propriu, scor 1-0, gruparea FCU Craiova, în primul meci al etapei a 27-a din Superligă. Sibienii sunt pe loc de play-off.

Marius Măldărăşanu a declarat că a trăit intens ultima perioadă la Hermannstadt, datorită meciurilor dramatice oferite de elevii săi.

”Am albit la Sibiu. Am câştigat unele meciuri pe final, dar am şi pierdut. Au jucat cu încredere, nouă asta ne trebuie. Când jucăm cu încredere putem bate pe oricine. Meritam victoria şi nu sunt subiectiv.

Am avut situaţii multe de a marca şi chiar era păcat. Fonseca trebuie să lucreze la agresivitate, mă bucur mult pentru el. Toţi cei care au intrat au venit cu un plus. Prima repriză a fost foarte bună, ei n-au ajuns aproape deloc la poartă.

Da, n-am avut ocazii, dar am fost peste ei. Ne batem până la ultima etapă, nu înseamnă că dacă am bătut azi suntem în play-off”
, a declarat Măldărăşanu, la final de meci.

Hermannstadt e pe loc de play-off, al şaselea, cu 37 de puncte. FCU Craiova a bifat a cincea înfrângere din acest an şi, cu 30 de puncte, este pe locul 12.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele