Ultima oră
Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo” Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo”
Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie” Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie”
Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut” Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut”
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă

Red Bull, demonstraţie de forţă şi pe tărâm japonez. Max Verstappen va pleca primul la Suzuka

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 6 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21549763/1/profimedia-0862794296.jpg

Max Verstappen (Red Bull) va porni de pe prima poziţie a grilei în Marele Premiu al Japoniei, a patra etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Olandezul a fost în pole position şi la primele trei curse ale sezonului, în Bahrain, Arabia Saudită şi Australia. El a câştigat primele două etape, la Sakhir şi Jeddah.

În Japonia, pe locul doi în calificări s-a clasat Sergio Perez (Red Bull), iar pe trei a terminat Lando Norris (McLaren).

Poziţiile 4-10 au fost ocupate de Carlos Sainz (Ferrari), Fernando Alonso (Aston Martin), Oscar Piastri (McLaren), Lewis Hamilton (Mercedes), Charles Leclerc (Ferrari), George Russell (Mercedes) şi Yuki Tsunoda (RB).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele