Ultima oră
Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut" | VIDEO EXCLUSIV Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Lazio - Verona 1-0. Romanii urcă pe locul 6 în Serie A VIDEO | Lazio - Verona 1-0. Romanii urcă pe locul 6 în Serie A
VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă
VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă
Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League
Gică Hagi a recunoscut superioritatea FCSB-ului. ”Trebuie să îi felicităm. Au dominat campionatul” Gică Hagi a recunoscut superioritatea FCSB-ului. ”Trebuie să îi felicităm. Au dominat campionatul”

Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

Fotbal Romania Publicat pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21539506/1/talpan-steaua.jpg

Ministerul Apărării Naţionale a luat o nouă decizie care va atrage asupra ei mai multe controverse.

CSA Steaua va avea un dosar secret

Recent, Ministerul Apărării a stabilit că fişele posturilor managerilor sportivi, precum şi ale angajaţilor militari din CSA Steaua Bucureşti, vor fi secretizate la Ministerul de Interne, conform Fanatik.

Această măsură este unică în sportul românesc şi este şi mai ciudată, având în vedere că se referă la liderii secţiilor unuia dintre cele mai importante cluburi din istoria ţării. Se pare că fişa posturilor militare a fost clasificată pentru că este secret de serviciu, având în vedere că este vorba de o instituţie a statului care are un regim de unitate militară.

Se pare că ordinul a venit de la cele mai înalte funcţii ale Ministerului Apărării, iar ministrul Angel Tîlvăr, precum şi secretarul de stat Eduard Bachide, care este responsabil direct de soarta clubului Steaua, au fost cu siguranţă de acord.

Prin urmare, oricine doreşte să afle care sunt responsabilităţile celor care iau deciziile pentru viitorul clubului Steaua în următoarele zile nu mai poate accesa aceste informaţii. Acest lucru este adevărat în ciuda faptului că este vorba despre un organism public care gestionează bugete importante. Situaţia de la Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti este similară.

Una dintre explicaţiile pentru această decizie este că fişa postului oricărui funcţionar public nu ar face obiectul informaţiilor de interes public. Prin urmare, nimeni nu ar putea primi fişa postului unui funcţionar public, cu atât mai puţin cei cu statut special în Armata.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele