Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

”Trebuie să trecem peste această înfrângere”. Marius Măldărăşanu a recunoscut superioritatea celor de la UTA

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 2 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21407355/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-21-09-2023-3.jpg

UTA a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, Hermannstadt, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii, transmis în direct de către Prima Sport 2.

Au marcat Luckassen 79’ şi Micovschi 82‘.

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărăşanu a recunoscut că cei de la UTA au meritat victoria şi a punctat că era important un egal, deoarece îi putea menţine pe cei de la Hermannstadt pe loc de play-off.

”O victorie meritată a celor de la UTA datorită reprizei a doua. Consider că prima repriză a fost una echilibrată. Noi am avut primele situaţii de a înscrie, după ei au echilibrat balanţa.

A fost un meci de luptă. A doua repriză a fost mai bună pentru ei, noi am făcut câteva greşeli şi ei au căpătat curaj, au venit mult peste noi. Din punct de veder tactic, era clar, pasul lung, mingea a doua, reacţie, echilibru.

Trebuie să trecem peste această înfrângere pentru că vin meciuri grele. Probabil, după această etapă, este posibil să ieşim din play-off. De data aceasta era bun un egal cu UTA”
, a spus Măldărăşanu, la flash-interviuri.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele