Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

”U” Cluj rămâne coşmarul lui Marius Măldărăşanu. Antrenorul a avut o reacţie surprinzătoare. ”Ar trebui să cer să plec”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21550685/1/fc-universitatea-cluj-afc-hermannstadt-cupa-romaniei-betano-sferturi-de-finala-03-04-2024-2.jpg

Hermannstadt a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Superligii. Oaspeţii au egalat în minutul 90+7.

Sibienii rămân fără victorie în disputele cu ”şepcile roşii” de la revenirea în Superliga. Marius Măldărăşanu a surprins la flash-interviuri şi a anunţat că ar avea nevoie de o pauză.

Acordul său cu Hermannstadt este valabil până în 2025.

”Îi felicit şi pe jucătorii mei şi pe ai lor. Ambele echipe au dat totul pentru a câştiga acest meci. Când pierzi sau câştigi în minutul 90+6 este clar că e vorba de neşansă. Noi am avut neşansă. Este a nu ştiu câta oară. Nu doar în aceste trei zile.

Chiar dacă mai am doar un an de contract, în vară ar trebui să cer să plec, să am o pauză de şase luni să stau pentru că aşa ghinion nu cred că a existat la nicio echipă. E vorba de trăiri. Eu încerc să fiu echilibrat. Când există atâta neşansă, nu ştiu ce se va întâmpla.

Ne-am dorit punctele. Nu ştim să gestionăm aceste minute, ultimele minute. Anul trecut am câştigat câteva meciuri în prelungiri, dar am şi pierdut. Am fost pe plus anul trecut, dar acum sunt pe minus clar.

Poate sunt subiectiv. Este vina noastră. Nu ştim să gestionăm. Nu ştim să stăm pe jos. Nu ştim să tragem de timp. Raul Opruţ a stat un minut pe jos şi l-au scos pe margine. Nu am înţeles de ce”
, a declarat Măldărăşanu, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele