Ultima oră
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”
Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună” Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”
Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate
Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti

UEFA a deschis "o procedură disciplinară" împotriva Barcelonei după saluturi naziste de pe Parc des Princes

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 12 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21557181/1/uefa-shutter.jpg

UEFA a aflat de comportamentul a cel puţin doi suporteri ai FC Barcelona prezenţi miercuri seară pe Parc des Princes, care au făcut salutul nazist şi au imitat maimuţele în timpul primei manşe a sfertului de finală din Liga Campionilor, cu PSG (3-2).

Potrivit L'Equipe, forul continental a deschis o "procedură disciplinară" împotriva Barcelonei, înainte de a impune, cel mai probabil, sancţiuni. Clubul catalan ar putea fi privat de suporterii în turul următor, dacă va ajunge în semifinalele competiţiei.

Cele două persoane în cauză au fost arestate de poliţie joi dimineaţă. PSG a depus trei plângeri: prima pentru apologia unei crime de război, a doua pentru insulte publice rasiste şi a treia în vederea identificării eventualilor alţi făptuitori.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri