Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

UFC Fight Night: Ortega vs. The Korean Zombie! Super gala UFC e LIVE pe Look Sport 3, duminică, de la 05:00

UFC Publicat pe 12 oct 2020
mail-share icon Email

Galele UFC din 2020 sunt LIVE pe posturile Look şi vă sunt prezentate de Casa Pariurilor.  

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19511298/6/ortega-foto-zombie.jpg

Seria transmisiunilor din UFC pe posturile LOOK SPORT continuă în această săptămână cu UFC Fight Night 180: Ortega vs The Korean Zombie (Chan Sung Jung), duminică, 18 octombrie, de la 05:00.

Brian Ortega şi Chan Sung Jung, cunoscut drept The Korean Zombie, se vor afla faţă în faţă duminică, de la 05:00, în direct pe Look Sport 3, într-un meci la categoria cocoş.

Cei doi ar fi trebuit să se înfrunte iniţial în decembrie 2019, însă lupa a fost amânată după o accidentare la genunchi suferită de sportivul din Coreea de Sud.

Fost pretendent la titlul de campion mondial, Ortega (14-1) revine în ring după o aşteptare de aproape doi ani şi speră să ofere un nou meci memorabil în faţa unui Jung (16-5) recunoscut pentru stilul său exploziv, care caută o victorie care să-l propulseze în lupta pentru centură.


UFC Fight Night 180, LIVE pe Look Sport 3. Main card-ul evenimentului

  • Featherweight: Brian Ortega vs. Chan Sung Jung                 
  • Heavyweight: Ciryl Gane vs. Ante Delija                 
  • Flyweight feminin: Katlyn Chookagian vs. Jéssica Andrade                 
  • Light Heavyweight: Jimmy Crute vs. Modestas Bukauskas                 
  • Featherweight: Thomas Almeida vs. Jonathan Martinez
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UFC

Ultimele articole Toate articolele