Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

UFC Fight Night: Santos vs Teixeira, LIVE pe Look Sport 3 Motors&Fights, duminică, de la 05:00

UFC Publicat pe 4 nov 2020
mail-share icon Email

Galele UFC din 2020 sunt LIVE pe posturile Look şi vă sunt prezentate de Casa Pariurilor.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19575247/1/santos-vs-teixeira.jpg

Seria transmisiunilor din UFC pe LOOK SPORT 3 Motors&Fights continuă în această săptămână cu UFC Fight Night 182: Santos vs Teixeira, duminică, 7 noiembrie, de la 05:00.

Lupta dintre Thiago Santos şi Glover Teixeira va fi main eventul serii, iar pe Look Sport 3 vei putea urmări toate cele 5 lupte din Main Card.

Meciul Santos - Teixiera ar fi trebuit să aibă loc iniţial în septembrie, însă ambii luptători s-au infectat între timp cu COVID-19 şi meciul a fost reprogramat.

Cei doi veterani brazilieni voi fi faţă în faţă şi vor lupta pentru o victorie care să le ofere şansa unui meci de titlu. Teixeira (41 de ani) vine după o serie de patru victorii consecutive în UFC şi arată că vârsta e doar un număr în cazul său.

De cealaltă parte, Santos (36 de ani) urcă din nou în ring după un an de pauză, în care a fost măcinat de mai multe accidentări, dar cu un record impresionant de 21 de victorii în 28 de meciuri, dintre care 15 prin KO.

Main Card UFC Fight Night 182 - LIVE pe Look Sport 3, duminică, de la 05:00.

  • Light Heavyweight: Thiago Santos vs. Glover Teixeira             
  • Heavyweight: Andrei Arlovski vs. Tanner Boser                 
  • Middleweight: Ian Heinisch vs. Brendan Allen                 
  • Bantamweight: Raoni Barcelos vs. Khalid Taha                 
  • Strawweight Feminin: Cláudia Gadelha vs. Yan Xiaonan
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UFC

Ultimele articole Toate articolele