Ultima oră
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”
Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano
Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”

VIDEO ǀ AS Roma a făcut spectacol cu Udinese şi a amintit de vremurile de glorie ale lui Jose Mourinho

AS Roma Publicat pe 17 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/21097807/1/mourinho-1-1.jpg

AS Roma a învins duminică seara, pe teren propriu, formaţia Udinese, scor 3-0, într-un meci din etapa a 30-a din Serie A, transmis în direct de către Prima Sport 5 şi online de către www.primaplay.ro.

Gruparea pregătită de Jose Mourinho s-a impus fără multe probleme în faţa lui Udinese. Edoardo Bove a deschis scorul în minutul 37, Lorenzo Pellegrini a făcut 2-0 în repriza secundă, minutul 55, iar Tammy Abraham a închs tabela în minutul 90+1.

Cu această victorie AS Roma se află pe locul trei în Serie A, cu 56 de puncte, la trei puncte peste AC Milan, echipa de pe locul 4. Udinese este pe poziţia a 11-a, cu 39 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele