Ultima oră
Ilie Dumitrescu a dat marele verdict după ce a văzut finala Champions League: ”Din punctul meu de vedere, 100% va fi Balonul de Aur!”

Ilie Dumitrescu a dat marele verdict după ce a văzut finala Champions League: ”Din punctul meu de vedere, 100% va fi Balonul de Aur!”
Francesco Bagnaia a câştigat Marele Premiu al Italiei Francesco Bagnaia a câştigat Marele Premiu al Italiei
CE de Canotaj pentru juniori: Sportivii români au obţinut şapte medalii de aur
CE de Canotaj pentru juniori: Sportivii români au obţinut şapte medalii de aur
Vânzarea la licitaţie a Balonului de Aur al lui Diego Maradona a fost amânată
Vânzarea la licitaţie a Balonului de Aur al lui Diego Maradona a fost amânată
Simone Tempestini, victorie şi în Raliul Maramureşului 
Simone Tempestini, victorie şi în Raliul Maramureşului
OFICIAL | Mihai Butean a semnat şi va evolua în Europa League! "Clubul nostru îl urmărea de multă vreme" OFICIAL | Mihai Butean a semnat şi va evolua în Europa League! "Clubul nostru îl urmărea de multă vreme"

VIDEO ǀ Everton - Manchester City 0-3. ”Cetăţenii” s-au impus fără probleme, după o prestaţie de zile mari a lui Gundogan

Manchester City Publicat pe 14 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21122713/3/profimedia-0775811815.jpg

Manchester City a învins duminică, în deplasare, scor 3-0, formaţia Everton, într-un meci al etapei a 36-a din Premier League. Meciul a putut fi urmărit în direct pe  Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Manchester City nu a avut probleme pe Goodison Park, unde a condus cu 2-0 la pauză. Echipa antrenată de Guardiola a rezolvat soarta partidei în numai două minute.Mai întâi a deschis scorul Ilkay Gundogan, în minutul 37, apoi a înscris şi Erling Haaland, în minutul 39.

Ilkay Gundogan a stabilit rezultatul final în minutul 51 şi Manchester City se află pe locul întâi în clasament, cu 85 de puncte.

Într-un alt meci, Brentford a învins pe West Ham United cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Bryan Mbeumo (min. 20) şi Yoane Wissa (min. 43). Partida a fost în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro.

Everton - Manchester City 0-3 (Gundogan I. 37', 51', Haaland E. 39')

Echipele de start:

  • Everton: Pickford - Patterson, Mina, Tarkowski, Holgate - Garner, Gueye - Iwobi, Doucuore, McNeil - Calvert-Lewin
  • Manchester City: Ederson - Walker, Dias, Akanji, Laporte - Rodri, Gundogan - Mahrez, Alvarez, Foden - Haaland

Min. 90+4: Final de partidă!

Min. 66: Dublă ocazie pentru Everton! ”Caramelel” au nimerit bara prin Tarkowski, în urma unui corner şi tot o lovitură de colţ aduce şi ocazia lui Mina.

Min. 51: GOOOL marcat de Manchester City! Gundogan a înscris superb din lovitură liberă! Germanul a reuşit să trimită mingea perfect, din gleză, şi a făcut 3-0.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45+2: Final de primă repriză!

Min. 39: GOOOL marcat de Manchester City! Haaland nu se poate abţine să nu marcheze, de acestă dată a fost servit perfect de Gundogan şi a reuşit să înscrie cu capul.

Min. 37: GOOOL marcat de Manchester City! Mahrez centrează în careu, iar Gundogan preia superb şi îl învinge pe Pickford cu spatele la poartă.

Min. 34: Ocazie imensă pentru Everton! Holgaet a trimis peste poartă din câţiva metri.

Min. 28: Ryad Mahrez îşi încearcă un şut din marginea careului, dar execuţia sa trece mult peste poartă.

Min. 1: A început partida!

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Everton - Manchester City, meci contând pentru etapa a 36-a din Premier League, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, duminică, de la ora 16:00.

Partida se poate vedea, de asemenea, online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se găsesc aproape toate duelurile din Premier League şi majoritatea confruntărilor din campionatele de top ale Europei (Serie A, La Liga, Bundesliga şi Ligue 1).

În acelaşi timp, cele mai importante faze ale jocului precum golurile, ratările, deciziile VAR şi alte momente spectaculoase vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.primasport.ro.

Partida are o miză crucială pentru ambele echipe, chiar dacă obiectivele sunt diametral opuse. În timp ce Everton (locul 17, 32 de puncte) se luptă pentru salvarea de la retrogradare cu Leicester (locul 18, 30 de puncte) şi Leeds (locul 19, 30 de puncte), Manchester City (locul 1, 82 de puncte, 34 de meciuri) nu concepe să nu îşi apere titlul de campioană în faţa lui Arsenal (locul 2, 81 de puncte, 35 de meciuri).

Manchester City – Everton, meciul din turul campionatului, s-a terminat cu o remiză, scor 1-1.

Echipele probabile:

  • Everton (4-5-1): Pickford - Patterson, Tarkowski, Mina, Mykolenko - Iwobi, Garner, Gueye, Doucoure, McNeil - Calvert-Lewin.
  • Manchester City (3-2-4-1): Ederson - Akanji, Dias, Laporte - Lewis, Rodri - Mahrez, Alvarez, Foden, Grealish – Haaland.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele