Ultima oră
Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum
Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor
Primul meci al sezonului din Malaezia a fost anulat după ce mai mulţi jucători au fost victimele unor violenţe Primul meci al sezonului din Malaezia a fost anulat după ce mai mulţi jucători au fost victimele unor violenţe
Debut fabulos al lui Kirill Shevchenko în faţa multiplului campion mondial Magnus Carlsen, la Varşovia Debut fabulos al lui Kirill Shevchenko în faţa multiplului campion mondial Magnus Carlsen, la Varşovia
Tony, despre meciul decisiv cu Petrolul. ”Vrem să câştigăm, dar trebuie să fim echilibraţi” Tony, despre meciul decisiv cu Petrolul. ”Vrem să câştigăm, dar trebuie să fim echilibraţi”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la Roma. În programul de joi mai sunt trei românce Irina Begu s-a calificat în turul doi la Roma. În programul de joi mai sunt trei românce

VIDEO EXCLUSIV ǀ Lucian Goian o dă ca exemplu pe Sepsi pentru cluburile din Superligă: ”Nu am văzut niciun scandal acolo!”

Sepsi OSK Publicat pe 17 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21287541/2/screenshot-267.png

Lucian Goian a avut numai cuvinte de laudă la adresa formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce covăsnenii au reuşit să se califice pentru prima dată în istoria lor în play-off-ul unei competiţii europene.

Analistul Prima Sport a scos în evidenţă că Sepsi este un club atipic pentru fotbalul românesc, în care există o organizare foarte bună şi investiţii.

Lucian Goian a pus punctul pe i

Fostul fundaş central a remarcat că trupa covăsneană, pe care o consideră un model pentru mai multe echipe din Superligă, este o formaţie la care nu există scandaluri.

”O calificare istorică, dar meritată! Sepsi culege ce a semănat şi a semănat foarte bine. Este un club la care s-a investit foarte mult, indiferent de unde vine finanţarea.

Un club foarte bine organizat din punct de vedere administrativ, nu am văzut niciun scandal acolo. Au luat un antrenor român cu foarte multă experienţă, Liviu Ciobotariu, jucători buni. Asta ar trebui să facă mai multe cluburi din Liga 1!”, a evidenţiat Lucian Goian în cadrul emisiunii Fotbal Show de la Prima Sport 1.

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, joi, în play-off-ul Conference League, învingând în deplasare echipa din Kazahstan Aktobe, scor 1-0, în manşa secundă a turului trei preliminar. În meciul tur, scorul a fost 1-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele