Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

VIDEO | Farul - Rapid 3-1. Giuleştenii sunt de nerecunoscut în play-off

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21568255/2/fc-farul-constanta-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-play-off-24-04-2024.jpg

Farul Constanţa s-a impus pe teren propriu, cu 3-1, contra celor de la Rapid Bucureşti, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii.

Farul a deschis scorul în minutul 3, prin Louis Munteanu, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Acelaşi jucător a trecut pe lângă gol în minutul 9, iar în minutul 14 a trimis în bară.

În cele din urmă, Louis Munteanu a înscris în minutul 40, şi Farul conducea cu 1-0. Bucureştenii au primit un penalti în finalul primei părţi, după o decizie VAR la un henţ al lui Nedelcu, şi Rrahmani a transformat în minutul 45+2, ajungând la 17 goluri stagionale.

După pauză, Mihai Popescu a avut un gol anulat, în minutul 64, tot pentru ofsaid, dar constănţenii au marcat de două ori, în minutele 67 şi 69. La primul Andronache a marcat din pasa lui Louis Munteanu, la cel de-al doilea a înscris Benchaib şi Farul s-a impus cu 3-1, iar Rapid rămâne fără victorie în play-off şi cu doar un punct câştigat.

VIDEO | Farul - Rapid 3-1 (Munteanu 39, Andronache 66,  / Rrahmani 45+4-penalty), în direct la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Farul: Buzbuchi - Boli, Larie, M. Popescu, Kiki - Vînă, Nedelcu, Grameni - Deaconu, Munteanu, Rivaldinho
  • Rapid: Aioani - Braun, Cristea, D. Grigore, Borza - Oaidă, P. Iacob - Krasniqi, Hasani, Petrila - Rrahmani

Minutul 90+6: Final de meci! Farul bate cu 3-1.

Minutul 77: Hasani trimite cu latul din 15 metri pe lângă poartă.

Minutul 69: GOL Farul! Benchaib reia fără speranţe din careu. Apărarea oaspeţilor a fost din nou surprinsă.

Minutul 66: GOL Farul! Munteanu trimite pe jos printre picioarele lui Iacob. Drăghia greşeşte, iar Andronache îndeplineşte o formalitate cu poarta goală.

Minutul 63: Popescu înscrie din câţiva metri. Reuşita sa este anulată pentru offside.

Minutul 55: Krasniqi este lansat în careu. Buzbuchi respinge greu şutul în forţă trimis de kosovar.

Minutul 45+6 Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 45+4: GOL Rapid! Nedelcu comite henţ în careu. Se dictează penalty cu ajutorul VAR! Rrahmani transformă de la 11 metri.

Minutul 39: GOL Farul! Munteanu păcăleşte defensiva adversă şi şutează elegant din cădere.

Minutul 38: Kiki trimite cu capul din 7 metri pe centrul porţii.

Mintul 15: Din nou Louis Munteanu este aproape de gol. De această dată reia din 17 metri puţin pe lângă.

Minutul 9: Minge cu efect trimisă de Munteanu puţin pe lângă poartă.

Minutul 3: Munteanu rămâne singur cu Aioani şi înscrie. Reuşita este anulată pentru offside.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------

Cele două combatante trec prin forme total opuse. Farul a acumulat 10 puncte în primele cinci etape din play-off şi se poziţionează pe locul al treilea, cu 32 de puncte.

De cealaltă parte, Rapid a câştigat un singur punct în play-off şi se află pe poziţia a cincea, cu 29 de puncte.

În sezonul regular, Rapid s-a impus în tur, scor 3-1, iar la Ovidiu s-a terminat fără gol marcat. De asemenea, în play-off, meciul din Giuleşti s-a încheiat cu victoria constănţenilor, scor 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele