Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO | Jucătorul-surpriză din SuperLigă a lovit din nou. Daniel Paraschiv, gol superb în poarta lui CS Mioveni

Hermannstadt Publicat pe 31 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20905242/1/dp.png


Daniel Paraschiv, atacantul în vârstă de 23 de ani al celor de la Hermannstadt, a ieşit din nou în evidenţă în meciul CS Mioveni - Hermannstadt, transmis de Prima Sport 2 de la ora 17:00. Vârful deţinut până nu de multă vreme de CFR Cluj a marcat superb în poarta echipei lui Flavius Stoican şi şi-a trecut în cont a opta reuşită a sezonului 2022/2023 în SuperLigă.
 
O minge pierdută de gazde la mijlocul terenului avea să se transforme, peste doar câteva secunde, în deschidere de scor. Răuţă a gândit faza repede, l-a lansat pe Paraschiv pe un culoar liber, iar atacantul lui Marius Măldărăşanu şi-a pus în valoare calităţile pentru a marca unul dintre cele mai frumoase goluri ale stagiunii. Paraschiv a câştigat clar duelul în viteză cu Ene, apoi a şutat cu stângul, din unghi, direct sub bară, lăsându-l fără şanse pe portarul Iustin Popescu.
 

A fost al optulea gol al sezonului pentru Paraschiv, cel care ocupă locul al doilea în clasamentul golgheterilor, după Andrea Compagno (11 reuşite) şi e cel mai bun marcator român al stagiunii 2022/2023 în competiţia internă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele