Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO ǀ Milik a marcat de trei ori pentru Olympique Marseille cu Angers, dar antrenorul Sampaoli spune că polonezul încă nu este la 100%

Olympique Marseille Publicat pe 5 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38301/20594509/1/olympique-marseille-milik.jpg

Atacantul Arkadiusz Milik a marcat de trei ori în meciul câştigat de Olympique Marseille, scor 5-2, cu Angers, în campionatul Franţei, însă antrenorul Jorge Sampaoli crede că jucătorul polonez nu este la 100% din potenţial.

"Când Arek este la nivelul său, profităm de el. Speram să fie aşa. Încă nu este la 100%, când va fi cazul, ne va ajuta şi mai mult.", a declarat Sampaoli.

Formaţia Olympique Marseille a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 5-2, echipa Angers, în etapa a XXIII-a a campionatului Franţei.

Arkadiusz Milik  a marcat de trei ori pentru echipa din Marsilia, în minutele 18, 70 şi 78, celălalte goluri fiind reuşit de Gerson, în minutul 21 şi Under, în minutul 85.

Pentru Angers au punctat Fulgini (8) şi Bentaleb (11).

În clasament, Olympique Marseille a urcat pe locul 2, cu 43 de puncte, iar Angers este pe 12, cu 29 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt