Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

VIDEO | Punct final în trilogia Miocic - Cormier, după un adevărat thriller! Miocic, cel mai bun "greu" din istoria UFC, după o victorie spectaculoasă

UFC Publicat pe 16 aug 2020
mail-share icon Email

Galele UFC din 2020 sunt LIVE pe posturile Look şi vă sunt prezentate de Casa Pariurilor.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19452757/2/mioc-cor.jpg

Stipe Miocic l-a învins la decizie pe Daniel Cormier, în main event-ul UFC 252, şi şi-a păstrat centura de campion mondial la categoria grea, după un meci extrem de spectaculos, transmis în direct de LookSport 3 Motors & Fights.

Miocic şi Cormier s-au aflat faţă în faţă pentru a treia oară în ringul UFC şi au oferit cel mai bun meci de până acum chiar în finalul "trilogiei".

Miocic s-a impus prin decizie unanimă, după 5 runde epuizante, la capătul cărora învinsul, Daniel Cormier, a vorbit deschis despre retragere.

Campionul mondial en-titre ajunge la un record 8-1 din 2015 până în prezent, cu 6 dintre cele opt victorii venind în meciuri pentru centură.

Vezi mai jos cele mai tari momente ale duelului Miocic - Cormier 3

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele