Ultima oră
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA
Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo” Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo”
Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie” Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie”
Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut” Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut”

VIDEO | RB Leipzig – Bayern Munchen 2-2. Derby-ul din Budesliga s-a încheiat la egalitate, chiar dacă bavarezii au fost conduşi cu 2-0 la pauză

Bayern Munchen Publicat pe 30 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21328397/1/profimedia-0796654143.jpg

Bayern Munchen a încheiat la egalitate sâmbătă, în deplasare, scor 2-2, cu gruparea RB Leipzig, într-un meci din etapa a 6-a a Bundesligii.

RB Leipzig a condus cu 2-0, după golurile marcate de Lois Openda (min. 20) şi Castello Lukeba (min. 26). Bavarezii au revenit în repriza secundă. Harry Kane a transformat un penalti, în minutul 57, acordat pentru un fault în careu al lui Henrichs la Sane. Cu opt goluri stagionale, Kane este pe locul secund în clasamentul golgeterilor. Leroy Sane a egalat în minutul 70 şi a stabilit scorul final, 2-2.

Cu 14 puncte, Bayern este pe locul 3 în campionat, în timp ce RB Leipzig este pe 5, cu 13 puncte.

RB Leipzig – Bayern Munchen

Bayer Leverkusen s-a impus la Mainz, pe MEWA Arena, cu un 3-0 clar şi a trecut pe primul loc al Bundesligii, cu 16 puncte. Golurile „aspirinelor” au fost marcate de Sepp van den Berg (autogol min. 18), Alejandro Grimaldo (min. 59) şi Jonas Hofmann (min. 65).

Rezultatele înregistrate sâmbătă, în etapa a 6-a din Bundesliga

  • Wolfsburg – Eintracht Frankfurt 2-0
  • FSV Mainz – Bayer Leverkusen 0-3
  • FC Koln – VfB Stuttgart 0-2
  • VfL Bochum – Borussia Monchengladbach 1-3
  • Heidenheim – Union Berlin 1-0
  • RB Leipzig – Bayern 2-2

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ambele forţe şi-au respectat până acum statutul în Bundesliga. Bayern este lideră cu 13 puncte şi un golaveraj de 18-4, în timp de RB Leipzig ocupă poziţia a 4-a cu 12 puncte şi un golaveraj de 14-4. Fiecare echipă, de asemenea, a făcut doar un pas greşit. Bavarezii au remizat pe teren propriu, 2-2, cu Bayer Leverkusen, iar gruparea din Leipzig a cedat în deplasare, 3-2, în faţa aceluiaşi grand din campionatul Germaniei.

În startul sezonului, RB Leipzig a umilit-o pe Bayern Munchen la scor de neprezentare, pe Allianz Arena, într-o partidă în care a fost decisă câştigătoarea Supercupei Germaniei. De altfel, Leipzig a fost un adversar dificil pentru bavarezi şi în stagiunea precedentă. Bayern a reuşit să scoată doar un egal pe terenul ”taurilor roşii” şi a fost învinsă pe acasă cu 3-1. Precedentele 7 întâlniri s-au terminat însă cu 4 succese pentru gruparea din Munchen şi 3 egaluri.

Echipele probabile:

  • RB Leipzig (4-4-2): Blaswich - Henrichs, Simakan, Lukeba, Raum - Simons, Schlager, Kampl, Carvalho - Sesko, Openda. 
  • Bayern Munchen (4-2-3-1): Ulreich - Mazraoui, De Ligt, Kim, Davies - Laimer, Kimmich - Sane, Muller, Musiala – Kane.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele