Ultima oră
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA

"Bravo lor că au alergat!". Bergodi, discurs laudativ la adresa puştilor lui Gaz Metan

Sepsi OSK Publicat pe 29 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20690001/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fcsb-liga-1-casa-pariurilor-19-12-2021-3.jpg


Sepsi a bifat victoria de control cu Gaz Metan, 3-1, a revenit în calculele pentru primul loc din play-out, iar Cristiano Bergodi a avut cuvinte de laudă pentru adversari.
 
După 0-8 în Giuleşti, puştii Gazului s-au prezentat mult mai bine în Covasna, iar evoluţia lor a fost apreciată şi de către antrenorul italian al lui Sepsi. Pentru Bergodi, importante sunt punctele care-l apropie de liderul Rapid, dar şi meciul cu Chindia, de etapa viitoare:
 
"Nu e relaxare, am luat trei puncte. Asta e important. Şi am dat şi trei goluri, am avut multe ocazii. Bravo lor că au alergat, capătă din ce în ce mai multă încredere aceşti copii de la Gaz Metan. Între timp, mă bucur şi pentru noi, oricum nu am făcut un meci strălucit, dar important e că am câştigat. 
 
În ambele competiţii încercăm să mergem înainte până la sfârşit, cu succes, cu victorie, dar vedem. Acum avem meci cu Chindia, vedem ce fac şi ei cu Rapid şi după semifinala Cupei. Dar noi avem un obiectiv care poate fi finala Cupei, cu rezultatul din tur, dar ne va fi greu, normal", a declarat tehnicianul italian, după meci.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele