Ultima oră
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”
Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano
Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”

Critici dure aduse după victoria chinuită a României U21. ”Marile noastre vedete sunt nişte împiedicaţi. Louis Munteanu absolut penibil” | EXCLUISV VIDEO

România U21 Publicat pe 18 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21350973/2/romania-u21-armenia-u21-amical-13-10-2023.jpg

Cătălin Berindean nu s-a ferit de cuvinte după victoria chinuită în faţa Finlandei, scor 1-0, a naţionalei României U21 şi a criticat dur jucătorii care ar fi trebuit să facă diferenţa.

Naţionala României U21 a învins, marţi, la Sibiu, cu scorul de 1-0, selecţionata Finlandei, în preliminariile Campionatului European din 2025. Unicul gol al meciului a fost marcat de Matei Ilie, în minutul 90+8.

Cătălin Berindean a criticat jucători precum Louis Munteanu, Octavian Popescu sau Ştefan Baiaram, care au avut evoluţii modeste în acestă partidă.

”Marile noastre vedete Louis Munteanu, Octavian Popescu, Mazilu, că a intrat şi el în repriza a doua, Grameni, Baiaram sunt nişte împiedicaţi. Louis Munteanu absolut penibil, capăt de linie, absolut toate mingile care au ajuns la el, direct la adversar. Octavian Popescu hai să zici că a mai jucat ceva.

Mă uitam la jucătorii pe care i-a folosit Pancu, a lăsat pe banca de rezerve pe Luca Mihai, de la CFR, care din punctul meu de vedere, în meciurile în care a fost introdus de Mandorlini, a arătat mult mai bine decât au arătat Mazilu şi Grameni.

Popescu, Munteanu şi Baiaram nu au fost în stare să depăşească unu la unu un adversar, în schimb Pantea şi cu Amzăr au făcut lucrul ăsta, deci fundaşii laterali au jucat mai bine decât marile vedete”, a spus în exclusivitate la Prima Sport Cătălin Berindean.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele