Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Dani Alves primeşte o nouă lovitură. Parchetul din Barcelona a cerut nouă ani de închisoare

Staruri din fotbal Publicat pe 23 nov 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21396585/1/fb-dani-alves.jpg

Dani Alves (40 de ani) se află în arest preventiv după ce a fost acuzat de viol de către o tânără. Fapta s-ar fi consumat într-un club de noapte de Barcelona, în anul 2022. El urmează să fie judecat în acest dosar la o dată care nu a fost încă stabilită.

Potrivit rechizitoriului consultat de AFP, acuzarea a cerut o pedeapsă de nouă ani de închisoare pentru Alves, solicitând în plus despăgubiri de 150.000 de euro şi interdicţie pentru Dani Alves de a se apropia de victimă.

Daniel Alves este încarcerat în complexul penitenciar Brians din 20 ianuarie. Daniel Alves şi-a schimbat povestea de mai multe ori după arestare, înainte de a recunoaşte că a avut o relaţie sexuală cu tânăra care îl acuză. El susţine că relaţia a fost consimţită, dar presupusa victimă neagă în mod oficial acest lucru. În ultimele luni au fost dezvăluite în presă "indicii serioase" care îl incriminează pe fotbalistul brazilian.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri