Ultima oră
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”
Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum
Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor
Primul meci al sezonului din Malaezia a fost anulat după ce mai mulţi jucători au fost victimele unor violenţe Primul meci al sezonului din Malaezia a fost anulat după ce mai mulţi jucători au fost victimele unor violenţe
Debut fabulos al lui Kirill Shevchenko în faţa multiplului campion mondial Magnus Carlsen, la Varşovia Debut fabulos al lui Kirill Shevchenko în faţa multiplului campion mondial Magnus Carlsen, la Varşovia
Tony, despre meciul decisiv cu Petrolul. ”Vrem să câştigăm, dar trebuie să fim echilibraţi” Tony, despre meciul decisiv cu Petrolul. ”Vrem să câştigăm, dar trebuie să fim echilibraţi”

El are şanse mari să fie înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Ţinta lui Liverpool pentru sezonul viitor

Liverpool Publicat pe 30 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21541349/1/jk-1.jpg

Germanul Jurgen Klopp va pleca de la Liverpool la finalul sezonului, iar speculaţiile privind înlocuitorul său continuă în presa internaţională, dar şi în rândul fanilor.

După ce Xabi Alonso a anunţat că nu va pleca de la Bayer Leverkusen, un nou nume a apărut pe listă: antrenorul formaţiei Sporting Lisabona, Ruben Amorim.

Potrivit jurnalistului specializat în mercato Fabrizio Romano, pentru a-şi asigura serviciile lui Amorim, Liverpool ar trebui să achite clauza de reziliere a acestuia, de 15 milioane de euro. În 2025, clauza de rezilere ar urma să scadă la 10 milioane de euro.

Ruben Amorim a câştigat titlul de campion al Portugaliei în primul său sezon la clubul din Lisabona. De asemene, tehnicianul de 39 de ani are avantajul de a vorbi foarte bine limba engleză.

În ultimele zile, a fost vehiculat şi numele lui Roberto De Zerbi, fost jucător la CFR Cluj, care în prezent este la Brighton şi are o clauză de reziliere similară cu cea a lui Amorim.

Căutarea unui nou antrenor este condusă de Michael Edwards, recent numit manager la doi ani de la plecarea sa, şi de Richard Hughes, noul director sportiv.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele