Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie
David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri
VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024
Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren” Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren”
"Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV "Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone

Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024

Sporturi Publicat de Tudor Moisa pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21538841/1/samara-elizabeta-rou-2021-etc-st4-7981.jpg

Jucătoarea de tenis de masă Elizabeta Samara a debutat cu victorie la competiţie WTT Champions Incheon 2024, din Coreea de Sud. În urma acestui rezultat, ea a acces în optimile competiţiei.

Medaliata cu bronz de la Jocurile Europene a eliminat-o pe ocupanta locului al treilea de la Jocurile Panamericane, într-un meci în care calificarea în optimile de finală s-a jucat în setul decisiv.

Elizabeta Samara (locul 37 mondial) a avut un început ideal de meci, a dus rapid scorul la 2-0, însă o schimbare în jocul sportivei Lily Zhang (SUA, locul 31 mondial) a echilibrat situaţia.

Însă Samara a fost cea care a avut iniţiativa şi loviturile câştigătoare în decisiv, într-un meci adjudecat cu 3-2 (11-4, 11-7, 3-11, 9-11, 11-6).

“E prima dată când jucăm un meci oficial. Sunt fericită pentru prestaţie, conduceam, ea a schimbat tactica, dar într-un final am reuşit să câştig. Avem multe meciuri, turnee, toată lumea vrea să câştige puncte pentru clasament în vederea Jocurilor Olimpice. Sunt fericită, meciurile mă ţin în viaţă, mă binedispun”, a spus Samara, la finalul primului meci din Coreea de Sud.

În runda următoare, Elizabeta Samara o întâlneşte pe Wang Yidi (China), vineri, de la 07:30.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele