Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Marcelo, după ce a câştigat Copa Libertadores cu Fluminense. ”Real Madrid va înţelege. Acesta este cel mai important titlu al meu”

Staruri din fotbal Publicat pe 5 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21372792/1/marcelo.jpg

Fundaşul brazilian Marcelo a descris victoria cu 2-1 a echipei Fluminense în faţa argentinienilor de la Boca Juniors, din Copa Libertadores, drept cea mai mare realizare din cariera sa cu 28 de titluri.

Jucătorul de 35 de ani a câştigat cinci trofee ale Ligii Campionilor cu Real Madrid, dar încununarea gloriei cu clubul care l-a crescut are o semnificaţie specială: "Real Madrid va înţelege. Acesta este cel mai important titlu al meu, pentru că este clubul care m-a crescut.

Câştig un titlu foarte important cu clubul meu preferat, cu clubul care mi-a oferit toate instrumentele pentru a-mi face cariera, cu angajaţii care m-au văzut crescând. Nu există nimic mai satisfăcător decât asta. Este nepreţuit".

Clubul brazilian Fluminense a câştigat prima Copa Libertadores din istoria sa, învingând formaţia argentiniană Boca Juniors cu 2-1, după prelungiri, în finala disputată sâmbătă, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri