Ultima oră
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Galacticii” ratează enorm VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Galacticii” ratează enorm
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

Marius Şumudică a luat foc în faţa jurnaliştilor: ”Altă întrebare idioată, mi-e şi scârbă să mai vorbesc!”

Superlig Publicat pe 12 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/21381669/1/fc-arges-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-21-08-2021.jpg

Marius Şumudică, antrenor cunoscut pentru discuţiile aprinse cu jurnaliştii de-a lungul timpului, a avut un nou dialog aprins cu reporterii prezenţi la aeroport, la venirea în ţară a tehnicianului.

Antrenorul lui Gaziantep s-a arătat deranjat de faptul că presa scrie despre felul în care el dansează după victorie sau despre preţul hainelor pe care le îmbracă.

Întrebarea care a pus paie pe foc

”În România am văzut că scrieţi că mă demit... voi asta ştiţi să faceţi, asta sunteţi pregătiţi. Că mă demit a doua zi, că am dansat, că m-am îmbrăcat cu hanorac de 1.000 de euro... dar voi calculaserăţi doar mânecile şi fermoarul.

Că am pantofi roşii, de parcă culoarea roşie nu mai există. Dar asta, asta scrieţi voi în România”, a declarat evident nemulţumit Marius Şumudică.

Tehnicianul a fost ulterior extrem de deranjat când a fost întrebat dacă selecţionerul Edward Iordănescu ar trebui să mizeze pe Denis Drăguş în meciurile cu Israel şi Elveţia.

”Altă întrebare idioată. Dar chiar idioată. Cum să vin eu acum, ce să-i spun lui Iordănescu, «bagă-l pe Drăguş că e al lui Şumudică»? Iordănescu răspunde, el este antrenor şi decide.

Îmi puneţi nişte întrebări care nu îşi au rostul şi creează polemică. Mă întrebaţi nişte tâmpenii, mi-e şi scârbă să mai vorbesc”, a tunat Şumudică, după care a plecat din faţa reporterilor.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele