Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Messi nu câştigă mereu! Premiul pe care l-a pierdut argentinianul după ce a câştigat al 8-lea Balon de Aur

Staruri din fotbal Publicat pe 3 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21369831/1/messi-tw-ballon-dor.jpg

Recompensat luni cu un al optulea Balon de Aur, argentinianul Lionel Messi nu a primit premiul pentru cel mai bun nou jucător venit în MLS, acordat joi grecului Giorgos Giakoumakis de la Atlanta United.

Campionul mondial în vârstă de 36 de ani, care a semnat în această vară cu Inter Miami, a fost pe locul doi, în ciuda victoriei în Leagues Cup, o competiţie între echipe americane şi mexicane. Echipa sa nu a reuşit însă să se califice în play-off-urile campionatului Statelor Unite.

El a  fost depăşit de internaţionalul grec Giakoumakis (19 selecţii), care joacă la Atlanta. Atacantul în vârstă de 28 de ani, care a jucat şi la Celtic Glasgow (2021-2023) după ce şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei în Grecia, a marcat 17 goluri în acest sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri