Ultima oră
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Galacticii” au condus jocul în prima repriză VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Galacticii” au condus jocul în prima repriză
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

OFICIAL ǀ Cătălin Golofca a plecat de la FC Botoşani şi a semnat cu o altă echipă din România

FC Botoșani Publicat pe 29 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21269296/1/fc-botosani-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-20-07-2019.jpg

FC Botoşani a confirmat oficial, prin intermediul reţelelor sociale, despărţirea de Cătălin Golofca şi plecarea fotbalistului la divizionara secundă Chindia Târgovişte.

Golofca a evoluat la Botoşani în trei perioade diferite, în care a adunat, în tricoul grupării moldave,  115 meciuri, 22 de goluri şi 19 pase de gol.

Golofca, pas înapoi către Liga a 2-a

”Mulţumim, Cătălin Golofca!

FC Botoşani anunţă despărţirea de Cătălin Golofca, după a treia sa perioadă petrecută pe „Municipal”, perioadă în care a evoluat în 8 partide. În vârstă de 33 de ani, fotbalistul de bandă dreaptă, revenit la Botoşani în iarna acestui an, se va alătura celor de la Chindia Târgovişte.

Mulţumim pentru aportul adus echipei noastre, Cătălin, şi mult succes în noua ta aventură!”, se arată pe pagina de Facebook a formaţiei FC Botoşani.

Anterior, Chindia Târgovişte a anunţat şi ea aducerea jucătorului care a mai evoluat pentru Sepsi OSK, Foresta Suceava, CFR Cluj şi FCSB.

”Bine ai venit, Cătălin Golofca! #Mijlocaş + 190 de meciuri în Superliga (29 de goluri marcate) şi 60 de meciuri în Liga 2 din România.

Echipe la care a mai evoluat: FCSB, CFR Cluj, Sepsi OSK şi FC Botoşani. Mult succes la Chindia Târgovişte!”, au scris târgoviştenii tot pe Facebook.  

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Cătălin Golofca, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele