Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

OFICIAL ǀ Luis Suarez, coechipier cu Lionel Messi! Atacantul a semnat cu Inter Miami

Staruri din fotbal Publicat pe 2 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21369017/1/profimedia-0367964339.jpg

UPDATE: E oficial! Atacantul uruguayan Luis Suarez a semnat un contract pentru un sezon Inter Miami, unde evoluează şi foştii săi coechipieri de la FC Barcelona, Sergio Busquets, Jordi Alba şi Lionel Messi.

Luis Suarez a semnat cu Inter Miami

În vârstă de 36 de ani, Luis Suarez s-a plâns recent de dureri puternice la genunchi, care îi afectează rutina zilnică şi îl obligă să facă injecţii pentru a putea continua să joace fotbal.

El vine de la clubul brazilian Gremio, unde a marcat 26 de goluri şi a oferit 17 pase de gol în 53 de meciuri.


Informaţiile iniţiale

Atacantul uruguayan Luis Suarez, care joacă în prezent la Gremio în Brazilia, ar fi aproape de a ajunge la un acord cu Inter Miami, clubul lui Lionel Messi, câştigătorul Balonului de Aur 2023.

Preşedintele lui Gremio, Alberto Guerra, a confirmat că internaţionalul uruguayan (137 de selecţii, 68 de goluri) este pe picior de plecare: "Se pot întâmpla multe de acum până la sfârşitul anului. Dacă apare oportunitatea, vom vorbi despre asta. Bineînţeles, ne dorim să rămână, dar, conform ultimelor informaţii, va pleca la sfârşitul anului".

Luis Suarez, din nou coleg cu Leo Messi, la Inter Miami 

În aşteptarea finalizării transferului său în Statele Unite, Suarez îşi continuă aventura la Porto Alegre, unde a semnat la începutul anului. Fostul atacant de la Barcelona, Liverpool şi Ajax Amsterdam are contract cu formaţia braziliană până la sfârşitul lunii decembrie.

În 46 de apariţii pentru Gremio, Suarez a marcat 19 goluri şi a oferit 16 pase de gol în toate competiţiile.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri