Ultima oră
VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă
Nu e Rapid! Marius Şumudică are pe masă o ofertă de neratat din Superliga Nu e Rapid! Marius Şumudică are pe masă o ofertă de neratat din Superliga
Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal
Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!” Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!”
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024

Radu Banciu face scut în jurul lui Istvan Kovacs: „Ar trebui să îl susţinem” | VIDEO EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21561821/1/435650638-897890402111384-6513001055257302906-n.png

PSG a învins-o pe Barcelona, scor 4-1, marţi seară.

În urma acestui succes, formaţia franceză s-a calificat în semifinalele Champions League, unde va da piept cu Borussia Dortmund.

Istvan Kovacs a fost unul dintre protagoniştii principali ai meciului din Spania. În minutul 29, la scorul de 1-0 pentru Barcelona, arbitrul român i-a acordat cartonaşul roşu lui Araujo. 

Kovacs a fost luat în colimator de Xavi, tehnicianul Barcelonei, care a fost şi el eliminat, în minutul 56. Nici presa din Spania nu l-a lăudat pe Istvan. Expertul pe arbitraj al celor de la Marca, Pavel Fernandez, a afirmat că arbitrul din Superligă nu ar fi fost delegat în Spania nici în liga a patra. 

Radu Banciu sare în apărarea lui Istvan Kovacs

Radu Banciu a analizat prestaţia lui Istvan Kovacs din semifinală în direct la Prima Sport şi este de părere că toate deciziile luate de arbitrul român au fost corecte.

„Remontada domnului Istvan pe care de data sigur că trebuie să îl susţinem, să îl apărăm, pentru că am tot văzut că apar discuţii. Omul sigur că a fost în trend-ul evoluţiilor sale de până acum.

Dar trebuie să recunoaştem că deciziile lui sunt corecte. Nu este niciuna dintre decizii pe care să o poţi considera greşită. De astfel, el la 7 în L equipe, care este o notă considerată bună, peste medie.” , a spus Radu Banciu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele