Ultima oră
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”
Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum
Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor
Primul meci al sezonului din Malaezia a fost anulat după ce mai mulţi jucători au fost victimele unor violenţe Primul meci al sezonului din Malaezia a fost anulat după ce mai mulţi jucători au fost victimele unor violenţe
Debut fabulos al lui Kirill Shevchenko în faţa multiplului campion mondial Magnus Carlsen, la Varşovia Debut fabulos al lui Kirill Shevchenko în faţa multiplului campion mondial Magnus Carlsen, la Varşovia
Tony, despre meciul decisiv cu Petrolul. ”Vrem să câştigăm, dar trebuie să fim echilibraţi” Tony, despre meciul decisiv cu Petrolul. ”Vrem să câştigăm, dar trebuie să fim echilibraţi”

Răzvan Lucescu, încrezător după înfrângerea cu Dinamo Zagreb din Conference League: "Vom lupta pentru a forţa răsturnarea scorului"

Conference League Publicat pe 8 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21517759/1/lucescu.jpg

PAOK Salonic, condusă de antrenorul român Răzvan Lucescu, a pierdut joi seara, în deplasare, scor 0-2, meciul cu echipa croată Dinamo Zagreb, în prima manşă a optimilor din Conference League.

Câştigătoare neînvinsă a grupei G din Conference League, PAOK a cedat joi seara la Zagreb. Bruno Petkovic a deschis scorul în minutul 37 pentru gazde şi tot el l-a majorat în minutul 71, atunci când golul său a avut nevoie de validarea VAR. S-a încheiat 2-0 pentru Dinamo şi returul se va disputa la Salonic, joi, 14 martie.

Răzvan Lucescu a explicat înfrângerea cu Dinamo Zagreb

La conferinţa de presă de la finalul meciului desfăşurat în capitala Croaţiei, tehnicianul român a analizat partida cu DInamo Zagreb şi este de părere că nimic nu este jucat în această dulbă, deoarece elevii săi vor da totul în partida retur de la Salonic, pentru a întoarce scorul.

”Pentru unii poate că şansele noastre au scăzut la 20%, dar echipa mea va lupta acasă pentru a forţa răsturnarea scorului. Prima repriză abia s-a încheiat, nu şi meciul! Mai avem un joc la Salonic, iar PAOK a demonstrat şi în alte momente din sezon că poate reveni de la 0-2.

Dinamo Zagreb a evoluat într-un mod simplu şi inteligent, iar noi, practic, ne-am bătut singuri. Am avut posesia balonului, dar am comis multe erori şi aşa au venit golurile adversarilor. Am pierdut mingi foarte uşoare şi aşa s-a conturat rezultatul final.

N-am simţit că trebuia să pierdem la două goluri diferenţă. Dinamo nu şi-a creat prea multe ocazii. Are un atacant central foarte bun (n.r. – Bruno Petkovic), cu o personalitate puternică. El ne-a dovedit că poate marca oricând i se oferă prilejul. Pe de altă parte, atacanţii noştri nu au primit astfel de mingi la finalizare.

 

Primul gol primit în minutul 37 ne-a descumpănit. Nu am mai avut aceeaşi încredere ca la începutului meciului şi nici nu am gestionat cum trebuia posesia mingii”, a declarat Răzvan Lucescu, la finalul meciului.

Rezultate înregistrate joi seara , în prima manşă a optimilor de finală din Conference League:

  • Maccabi Haifa – AC Fiorentina 3-4 (Seck 12, Kinda 29, Khalaili 67 / Nzola 2, Beltran 58, Mandragora 73, Barak 90+5)
  • Dinamo Zagreb – PAOK Salonic 2-0 (Petkovic 37, 71)
  • Union St Gilloise – Fenerbahce Istanbul 0-3 (Batshuayi 20, Oosterwolde 84, Tadic 90+4 penalti)
  • Servette Geneva – Viktoria Plzen 0-0
mail-share icon Email
viewscnt