Ultima oră
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA

Red Bull face ”dubla” şi în Japonia. Max Verstappen se impune şi îşi măreşte avansul în clasamentul general

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21550423/1/ver.jpg

Olandezul Max Verstappen (Red Bull) a câştigat, duminică, Marele Premiu al Japoniei, a patra etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Pentru Verstappen este al treilea succes din actualul sezon şi al 57-lea din carieră.

Pe locul doi s-a clasat în Japonia colegul lui Verstappen de la Red Bull, Sergio Perez.

Pe trei şi patru au terminat piloţii Ferrari Carlos Sainz şi Charles Leclerc. Locul cinci a fost ocupat de Lando Norris, de la McLaren.

A terminat în puncte şi japonzul Yuki Tsunoda (RB), acasă, el ocupând locul zece.

Etapa a cincea, Marele Premiu al Chinei, va avea loc în data de 21 aprilie, la Shanghai.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele