Ultima oră
Tom Cruise, star al ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice Tom Cruise, star al ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice
Claudiu Niculescu şi-a dat demisia de la Şelimbăr! Claudiu Niculescu şi-a dat demisia de la Şelimbăr!
Se anunţă nebunie pe Arena Naţională la derby-ul FCSB - CFR Cluj! „Roş-albaştri” vor să bată recordul de audienţă all-time Se anunţă nebunie pe Arena Naţională la derby-ul FCSB - CFR Cluj! „Roş-albaştri” vor să bată recordul de audienţă all-time
LIVE VIDEO | Corvinul - Csikszereda, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel cu miză doar pentru ciucani LIVE VIDEO | Corvinul - Csikszereda, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel cu miză doar pentru ciucani
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract

Soarta lui Olimpiu Moruţan se decide astăzi! Două echipe din Superlig se luptă pentru împrumutul său

Superlig Publicat pe 18 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/21288457/1/profimedia-0794820628.jpg

Giovanni Becali, impresarul lui Olimpiu Moruţan, a anunţat că jucătorul său va fi împrumutat timp de un an la o altă formaţie din Superliga Turciei.

Potrivit agentului, Moruţan urmează să semneze contractul în cursul zilei de vineri şi are de ales între două opţiuni foarte avantajoase din punct de vedere financiar: Ankaragucu sau nou-promovata Pendikspor.

Două oferte pentru Olimpiu Moruţan

Azi se rezolvă transferul lui Olimpiu Moruţan. Galatasaray a insistat ca jucătorul să rămână în Turcia. Va semna cu Ankaragucu sau cu nou-promovata Pendikspor, care e din Istanbul. E vorba de un împrumut pe un an.

Ambele îl doresc şi îi dau un salariu foarte bun în comparaţie cu ceea ce lua în Italia. Un salariu ca lui Cicâldău. Nu pot să spun, dar un salariu foarte foarte bun.

Va avea maşină, va avea casă. După care va avea un contract foarte, foarte bun. Aşteptăm un mail din partea amândurora. E ca şi cum dai cu banul. Vedem unde mergem!

Galatasaray vrea să rămână jucătorul în Turcia. Au relaţii bune cu unele echipe, atât economice, cât şi politice!, a declarat Giovanni Becali, conform Fanatik.

  • 6 goluri şi 8 pase de gol a reuşit Olimpiu Moruţan (24 de ani) sezonul trecut pentru Pisa, formaţia din Serie B la care l-a împrumutat Galatasaray, în 36 de jocuri oficiale.
  • 3 goluri şi 5 pase de gol, tot în 36 de apariţii, a bifat Moruţan pentru gruparea ”Cim Bom Bom”.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele