Ultima oră
Tom Cruise, star al ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice Tom Cruise, star al ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice
Claudiu Niculescu şi-a dat demisia de la Şelimbăr! Claudiu Niculescu şi-a dat demisia de la Şelimbăr!
Se anunţă nebunie pe Arena Naţională la derby-ul FCSB - CFR Cluj! „Roş-albaştri” vor să bată recordul de audienţă all-time Se anunţă nebunie pe Arena Naţională la derby-ul FCSB - CFR Cluj! „Roş-albaştri” vor să bată recordul de audienţă all-time
LIVE VIDEO | Corvinul - Csikszereda, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel cu miză doar pentru ciucani LIVE VIDEO | Corvinul - Csikszereda, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel cu miză doar pentru ciucani
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract

Transferul şoc al anului! Un star de la Manchester City, gată să se mute la Barcelona

Barcelona Publicat de Tudor Moisa pe 9 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21552580/1/profimedia-0857478390.jpg

Bernardo Silva este o ţintă pentru cluburile mari din Europa, dar se pare că portughezul s-a decis deja la ce echipă va juca, din vară.

Cotat la 80 de milioane de euro pe Transfermarkt, fotbalistul celor de la Manchester City are o clauză în contract, de 50 de milioane de lire sterline, care va putea fi achitată începând cu iulie 2024.

În acest context, nu puţine sunt echipele care vor să profite de acestă situaţie. Joao Felix a spus că este de părere că Silva va ajunge la Barcelona. Mai mult decât atât, fotbalistul Barcelonei a dezvăluit că a fost întrebat de conaţionalul său despre locuri unde ar putea locui şi mânca, taxe şi siguranţă.

"Cred că l-am convins pe Bernardo Silva să semneze cu Barcelona. Tot ceea ce am spus despre asta este adevărat. Nu am glumit...cred că l-am convins pe Bernardo să vină la Barcelona.

M-a întrebat de locuinţă, restaurante, siguranţă şi taxe...dar nu depinde numai de el acum. Dacă va ajunge la Barcelona, sunt sigur că echipa îl va iubi pe Bernardo şi toţi vor fi entuziasmaţi de el. Şi eu vreau să rămân aici, sper că va fi posibil", a declarat Joao Felix, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano.

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele