Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din istorie, ”cucerit” de Radu Drăguşin: ”Cu forţa fizică uriaşă pe care o are, nu are cum să nu ajungă sus!”

Staruri din fotbal Publicat pe 18 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21428815/1/profimedia-0829847590.jpg

Radu Drăguşin a început să strălucească în Italia. Fundaşul crescut de Juventus s-a impus la echipa de club în Seria A, iar etapele trecute chiar a marcat un gol superb în campionatul italian. 

Drăguşin a devenit şi om de bază la echipa naţională şi a contribuit decisiv la calificarea României, fiind punct fix în apărarea creată de Edi Iordănescu. 

Recent, în presă s-a scris despre interesul Barcelonei pentru român. Anunţul uriaş pentru fotbalul românesc a fost făcut de către cotidianul Sport.es, una dintre publicaţiile ”de casă” ale catalanilor.

Potrivit jurnaliştilor spanioli, stoperul în vârstă de 21 de ani este dorit atât de mult de Barcelona încât conducerea ”blaugrana” este dispusă să achite o presupusă clauză de reziliere pentru serviciile acestuia în valoare de 30 de milioane de euro.

Fotbalistul nostru a început să primească laude şi de la legende din Serie A. Giorgio Chiellini, fostul coleg al lui Drăguşin de la Juventus, are numai cuvinte de ludă la adresa lui Drăguşin. Italianul susţine că internaţionalul român îşi va face un nume în fotbalul mare. 

”El a crescut la echipele de tineret şi sub 23 de ani ale lui Juventus. La vremea respectivă, am spus că în cel mai rău caz, ar putea să-şi facă un nume în Europa League.

Poate progresa mai mult, având 21 de ani. Este înalt, puternic din punct de vedere fizic, rapid. Dacă se va dedica şi va continua să-şi îmbunătăţească calităţile, cu forţa fizică uriaşă pe care o are nu are cum să nu ajungă sus”, a spus Giorgio Chiellini, potrivit italienilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri