Ultima oră
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”
Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano
Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”

VIDEO | Dortmund - Leverkusen 1-1. ”Aspirinele” îşi salvează seria de invincibilitate în minutul 90+7

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/21566187/1/dor-lev.png

Borussia Dortmund a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Bayer Leverkusen, în etapa a 30-a din Bundesliga. Bayer este deja campioana Germaniei în acest sezon.

Pe Signal Iduna Park, Borussia a fost aproape să administreze prima înfrângere stagională „farmaciştilor” de la Bayer Leverkusen.

Niclas Fullkrug a deschis scorul pentru gazde în minutul 81, dar, aşa cum s-a întâmplat destul de des în acest sezon, elevii lui Xabi Alonso au egalat în prelungirile meciului. Josip Stanisic a egalat în minutul 90+7 şi Bayer a scos un egal, al cincilea pentru ea, în Bundesliga.

S-a terminat 1-1, iar Bayer Leverkusen este lider şi campioană a Germaniei, adunând până acum 80 de puncte. Borussia Dortmund este pe locul 5, cu 57 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele