Ultima oră
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”

VIDEO | Girona trece la pas de Cadiz şi continuă bătălia pentru podium

La Liga Publicat de Daian Cutu pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21565433/1/girona.jpg

Girona a trecut clar pe teren propriu, scor 4-1, de formaţia Cadiz, în etapa a 33-a din La Liga.

Girona s-a impus acasă, pe stadionul Municipal de Montilivi, într-un meci cu o echipă din coada clasamentului La Liga, meci controlat total de formaţia lui Michel. Eric Garcia şi Ivan Martin au marcat golurile primei reprize, în minutele 9 şi 22, iar Dovbyk a făcut 3-0 în minutul 71. Chiar dacă Escalante a înscris pentru Cadiz zece minute mai târziu, Portu a refăcut imediat  diferenţa de trei goluri, în minutul 82, şi Girona a bifat a 21-a victorie stagională.

Echipa catalană este pe locul 3 în clasament, cu 68 de puncte, şi încearcă să reziste atacului pe care Atletico Madrid (61 de puncte) încearcă să îl dea pentru ultima poziţie a podiumului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele