Ultima oră
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”
Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano
Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”

VIDEO ǀ Pas greşit făcut de Real Madrid cu Sevilla în La Liga! Sergio Ramos, simbolul ”albilor”, i-a încurcat serios pe madrileni

La Liga Publicat pe 21 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21351417/2/profimedia-0815613015.jpg

Real Madrid a încheiat la egalitate sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, meciul disputat în compania echipei FC Sevilla, din etapa a 10-a în La Liga.

Pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, Real Madrid a avut gol anulat de VAR în minutul 4, la Valverde. Ambele echipe au atacat şi au avut ocazii de gol, dar de marcat au făcut-o madrilenii, în propria poartă, prin David Alaba, în minutul 74. Avantajul gazdelor a durat însă doar patru minute, pentru că Dani Carvajal a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Ton Kroos, egalând în minutul 78. Chiar dacă au fost nouă minute de prelungire, partida s-a încheiat la egalitate, 1-1. Real Madrid se află la primul egal stagional şi ocupă primul loc în clasament, cu 25 de puncte. Pe locul secund se află Girona (22 de puncte), iar pe 3 este FC Barcelona (21 de puncte).

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a 10-a din La Liga:

Real Sociedad – Mallorca 1-0 (Mendez 64’);

Getafe – Betis Sevilla 1-1 (Mayoral 17’ / Roca 1’);

FC Sevilla – Real Madrid 1-1 (Alaba autogol 74’ / Dani Carvajal 78’).


Astăzi, de la 19:30, Sevilla întâlneşte Real Madrid. Partida este în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Startul de sezon este unul dezamăgitor pentru Sevilla. Câştigătoarea Europa League are doar opt puncte în tot atâtea etape şi se află pe locul 14 în La Liga.

De cealaltă parte, Real Madrid este pe prima poziţie cu 24 de puncte strânse.

Partida de astăzi marchează şi prima dispută pe care Sergio Ramos o va avea, de când s-a reîntors la Sevilla, împotriva clubului unde a scris istorie. Fostul căpitan al madrilenilor a îmbrăcat tricoul Real-ului timp de 16 ani şi are patru trofee Champions League câştigate în acea perioadă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele