Ultima oră
Claudiu Niculescu şi-a dat demisia de la Şelimbăr! Claudiu Niculescu şi-a dat demisia de la Şelimbăr!
Se anunţă nebunie pe Arena Naţională la derby-ul FCSB - CFR Cluj! „Roş-albaştri” vor să bată recordul de audienţă all-time Se anunţă nebunie pe Arena Naţională la derby-ul FCSB - CFR Cluj! „Roş-albaştri” vor să bată recordul de audienţă all-time
LIVE VIDEO | Corvinul - Csikszereda, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel cu miză doar pentru ciucani LIVE VIDEO | Corvinul - Csikszereda, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel cu miză doar pentru ciucani
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam

VIDEO | Sheffield United - Manchester City 2-1. ”Cetăţenii” au obţinut cu emoţii victoria şi au maximum de puncte după primele trei etape din Premier League

Premier League Publicat pe 27 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21296533/4/profimedia-0800498457.jpg

Manchester City s-a impus cu 2-1 în faţa lui Sheffield United, într-un meci contând pentru etapa a treia din Premier League. ”Cetăţenii” sunt singura echipă din campionatul englez cu maximum de puncte.

Erling Haaland a deschis scorul pentru campioana Angliei şi a Europei, în minutul 63, dintr-un assist al lui Jack Grealish. Gazdele au reuşit să egaleze în minutul 85, când a marcat Jayden Bogle. Bucuria lui Burnley a durat doat trei minute, pentru că Foden a pasat şi Rodri a înscris golul victoriei pentru City, în minutul 88. Echipa lui Guardiola are 9 puncte din trei etape şi conduce în clasamentul din Premier League.

  • Transmisiunile din Premier League vă sunt oferite de Superbet

VIDEO | Sheffield - Manchester City 1-2 (Bogle J. 85' / Haaland E. 63', Rodri 88')

Echipele de start:

  • Sheffield United: Foderingham - Robinson, Egan, Ahmedhodzic - Baldock, Norwood, Souza, Hamer, Osborn -  Traore - Osula
  • Manchester City: Ederson - Walker, Ake, Dias, Gvardiol - Rodri, Kovacic - Silva, Alvarez, Grealish - Haaland

Min. 90+7: Final de meci! Cetăţenii” au obţinut cu emoţii victoria şi au maximum de puncte după primele trei etape din Premier League.

Min. 88: GOOOL marcat de Manchester City! Walker a recuperat şi i-a trimis lui Foden, acesta ratează preluarea, dar balonul ajunge la Rodri şi spaniolul trimite mingea în poartă.

Min. 85: GOOOL marcat de Sheffield! Walker a pierdut mingea prea uşor în propriul careu, iar balonul ajunge la Bogle, care înscrie cu un şut în forţă la colţul lung.

Min. 63: GOOOL marcat de Manchester City! Grealish l-a găsit excelent pe Erling Haaland, iar atacantul a deschis scorul cu o lovitură de cap. 

Min. 61: O noua şansă pentru ”cetăţeni”! Kovacic l-a servit superb pe Haaland, dar execuţia norvegianului este parată de  Foderingham.

Min. 50: Ocazie mare pentru Manchester City! Walker a trimis în careu, dar Haaland nu a reuşit să cadreze şutul pe poartă.

Min. 46: A început a doua parte!

Min. 45+5: Final de primă repriză!

Min. 37: Manchester City a ratat deschiderea scorului! Erling Haaland nu a punctat din penalty, nimerind doar bara din dreapta porţii.

Min. 27: Ocazie mare pentru Manchester City! Haaland a protejat excelent, iar mingea a ajuns la Alvarez, al cărui şut a fost parat senzaţional de Foderingham.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Campioana Angliei este favorită certă în partida de duminică. Manchester City a acumulat şase puncte în primele două etape şi nu a primit gol, în vreme ce nou-promovata Sheffield nu are niciun punct şi a marcat doar un gol.

Cele două echipe s-au întâlnit recent în semifinalele FA Cup. În urmă cu cinci luni, City s-a impus cu 3-0, Mahrez marcând toate golurile.

La acest meci, pe bancă nu va sta Guardiola. Antrenorul spaniol a suferit recent o opreaţie la spate şi va rata cel puţin două partide.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele