Ultima oră
S-au încheiat negocierile pentru transferul lui Florinel Coman! Detalii de ultimă oră S-au încheiat negocierile pentru transferul lui Florinel Coman! Detalii de ultimă oră
O jucătoare de tenis cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate O jucătoare de tenis cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate
Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma
Gigi Becali s-a dezlănţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?” Gigi Becali s-a dezlănţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?”
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”

VIDEO | UBT Cluj - CSM Oradea 77-73. Derby-ul baschetului românesc s-a decis în prelungiri

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 4 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21548119/2/ubt-csm.jpg

U Banca Transilvania Cluj a învins foarte greu joi, în prelungiri, pe teren propriu, vicecampioana CSM Oradea, scor 77-73 (33-40, 70-70), în derby-ul Ligii Naţionale.

U BT Cluj intră în play-off neînvinsă. Etapa a XXVIII-a va stabili tabloul celor opt echipe calificate din Top 10 în faza play-off.

În prezenţa a circa 5.000 de fani, U BT Cluj a avut o primă repriză neaşteptat de slabă, iar în sfertul al doilea jucătorii l-au exasperat cu ratările şi apărarea relaxată pe antrenorul Mihai Silvăşan, care a trântit tabla la un time-out în faţa băncii tehnice.

La reluare, echipa gazdă a remontat cu greu diferenţa de la pauză şi, chiar dacă a preluat conducerea, meciul s-a desfăşurat sub ”ameninţarea” disciplinei adverse în joc. Victoria a revenit până la urmă campioanei, în faţa formaţiei orădene, care a evoluat curajos în deplasare şi bine articulat în ambele faze. Cu 5 secunde înainte de final, scorul era egal 70-70, iar U BT Cluj a ratat şi ultimul atac, astfel că s-a trecut la prelungiri. Tot la mare luptă, campioana a învins vicecampioana, cu 77-73.

Principalii marcatori ai partidei au fost P. Richard 19 puncte, Jones 18, Stipanovic 12, pentru U BT Cluj, respectiv K. Richard 14, Tarolis 13, Arledge 13, Pearson 10, pentru CSM Oradea.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele