Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

VIDEO | Wolves - Liverpool 1-3. ”Cormoranii” au revenit după ce au fost conduşi şi au reuşit a patra victorie consecutivă în Premier League

Premier League Publicat pe 16 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21313167/3/profimedia-0805723976.jpg

Liverpool a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia Wolverhampton, scor 3-1, după ce a întors rezultatul de la 0-1. Duelul s-a văzut în direct la Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro

  • Transmisiunile Premier League vă sunt oferite de Superbet.

Echipa engleză FC Liverpool a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia Wolverhampton, scor 3-1, după ce a întors rezultatul de la 0-1. 

În deschiderea etapei a cincea din Premier League, Wolverhampton a condus cu 1-0 în meciul de pe Molineux Stadium. Hwang Hee-Chan a deschis scorul în minutul 7, apoi Cunha a ratat desprinderea în minutul 34. Partea secundă a meciului a aparţinut elevilor lui Jurgen Klopp. Cormoranii au egalat în minutul 55, când Gakpo a înscris din pasa lui Salah. În minutul 70, acelaşi Salah i-a pasat lui Darwin Nunez care a rămas singur cu portarul, dar nu a reuşit să îl învingă. Liverpool a preluat conducerea în minutul 85, prin Robertson, care a înscris după o pasă a lui Mohamed Salah. Tabela a fost închisă de autogolul lui Hugo Bueno, care a deviat în plasă un şut al lui Elliott.

FC Liverpool a învins cu 3-1 şi este pe primul loc în clasament, cu 13 puncte. Wolverhampton ocupă poziţia a 15-a , cu doar trei puncte.


În deschiderea etapei a cincea din Premier League, Wolverhampton a condus cu 1-0 în meciul de pe Molineux Stadium. Hwang Hee-Chan a deschis scorul în minutul 7, apoi Cunha a ratat desprinderea în minutul 34. Partea secundă a meciului a aparţinut elevilor lui Jurgen Klopp. Cormoranii au egalat în minutul 55, când Gakpo a înscris din pasa lui Salah.

În minutul 70, acelaşi alah i-a pasat lui Darwin Nunez care a rămas singur cu portarul, dar nu a reuşit să îl învingă. Liverpool a preluat conducerea în minutul 85, prin Robertson, care a înscris după o pasă a lui Mohamed Salah. Tabela a fost închisă de autogolul lui Hugo Bueno, care a deviat în plasă un şut al lui Elliott.

FC Liverpool a învins cu 3-1 şi este pe primul loc în clasament, cu 13 puncte. Wolverhampton ocupă poziţia a 15-a , cu doar trei puncte.

Wolves - Liverpool 1-3 (Hwang H. 7' / Gakpo C. 55', Robertson A. 85', Elliott H. 90+1')

Echipele de start: 

  • Wolves:  Sa - Semedo, Dawson, Kilman, Ait Mouri - Bellegarde, Lemina, Joao Gomes - Neto, Cunha, Hwang
  • Rezerve: Bentley, Bueno, Doherty, Doyle, Kalajdzic, Sarabia, Silva, Toti, Traore
  •  
  • Liverpool: Allison - Gomez, Quansah, Matip, Robertson - Szoboszlai, Mac Allister, Jones - Salah, Gakpo, Jota
  • Rezerve: Bajcetic, Diaz, Elliott, Endo, Gravenberch, Kelleher, Konate, Nunez, Tsimikas

Min. 90+12: Final de meci!

Min. 90+1: GOOOL marcat de Liverpool! Acelaşi Salah l-a găsit pe Elliott, care marchează cu şansă.

Min. 85: GOOOL marcat de Liverpool! Robertson a combinat cu Salah, iar egipteanul i-a pasat decisiv fundaşului lateral.

Min. 69: Ocazie mare Liverpool! Diaz i-a trimis superb lui Nunez, dar urugayanul a fost blocat de Sa.

Min. 55: GOOOL marcat de Liverpool! Salah l-a găsit perfect pe Gakpo, iar olandezul a egalat fără probleme.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45+2: Final de primă repriză! 

Min. 45+1: Ocazie mare pentru Liverpool! Szoboszlai a fost aproape de golul egalizator, dar s-a opus portarul lui Wolves.

Min. 34: Ocazie mare pentru Wolves! Neto se distrează cu Gomez şi centrează excelent în careu, dar Cunha nu a reuşit să înscrie din câţiva metri.

Min. 7: GOOOL marcat de Wolves! Neto s-a debarasat uşor de apărătorii lui Liverpool şi a centrat la bara a doua, de unde Hwang a reuşit să înscrie.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Astăzi, Liverpool deschide etapa cu numărul 5 din Premier League cu o deplarasare la Wolves. Meciul este în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Transmisiunile Premier League vă sunt oferite de Superbet

Liverpool a început campionatul în forţă, acumulând 10 puncte în 4 etape în ciuda adversarilor dificili. "Cormoranii" au învins Bournemouth, Newcastle şi Aston Villa şi au remizat cu Chelsea. 

Pe de altă parte, Wolves are doar trei puncte, obţinute împotriva unei echipe aflate în degringoladă, Everton.

În sezonul precedent, cele două adversare s-au întâlnit de patru ori. Fiecare şi-a câştigat meciul de pe teren propriu din campionat, iar în FA Cup, în rejucarea cauzată de egalul din primul meci, Liverpool s-a impus cu 1-0. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele