Ultima oră
Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie” Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie”
Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut” Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut”
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga

Erik ten Hag spune că prietenii săi au încercat să-l convingă să nu accepte jobul "imposibil" de la Manchester United

Manchester United Publicat pe 8 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21415342/1/ten-hag-twitter.jpg

Tehnicianul Erik ten Hag a declarat că prietenii săi au încercat să îl convingă să nu preia funcţia de manager al echipei Manchester United, deoarece credeau că se va confrunta cu un "job imposibil", relatează bbc.com.

Olandezul a plecat de la Ajax pentru a prelua conducerea tehnică a echipei de pe Old Trafford în 2022 şi este sub presiune în cel de-al doilea sezon al său.

Ten Hag a declarat pentru United We Stand că a fost avertizat cât de greu îi va fi.

"Toată lumea îmi spunea: 'Nu poţi reuşi în acest job'. Mi-au spus că este imposibil. Eu? Eu am vrut provocarea", a spus tehnicianul de 53 de ani.

"Ştiam că nu va fi uşor, dar este un club atât de mare, cu o bază de fani atât de bună", a adăugat Ten Hag, după care a conchis: "Oamenii iubesc Manchester United sau sunt împotriva lui Man. Utd. Îmi plac cluburile de acest gen. Ajax era aşa".

mail-share icon Email
viewscnt