Ultima oră
VIDEO | Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, campioane europene la dublu vâsle feminin, categorie uşoară VIDEO | Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, campioane europene la dublu vâsle feminin, categorie uşoară
Medalie de argint pentru România la Europenele de la Szeged Medalie de argint pentru România la Europenele de la Szeged
Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia
Steaua Bucureşti, înfrângere cu CN Sabadell şi ratează semifinalele LEN Euro Cup Steaua Bucureşti, înfrângere cu CN Sabadell şi ratează semifinalele LEN Euro Cup
Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu jucătorul de la FCSB şi s-a decis! „Să vedem dacă ne putem baza pe el” Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu jucătorul de la FCSB şi s-a decis! „Să vedem dacă ne putem baza pe el”
Antrenorul, favorit să o preia pe AC Milan. Alegerea interesantă a clubului din Serie A Antrenorul, favorit să o preia pe AC Milan. Alegerea interesantă a clubului din Serie A

EXCLUSIV | A fost sau nu penalti pentru Rapid? Adrian Porumboiu a dat verdictul

Emisiuni Publicat de Tudor Moisa pe 10 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21518992/1/unirea-urziceni-fc-vaslui-1-0-liga-1-3-05-2008.jpg

Rapid s-a impus fără probleme în faţa liderului Superligii, FCSB, scor 4-0.

Ovidiu Haţegan a avut o prestaţie remarcabilă şi a fost în prim plan o singură dată. În minutul 27, centralul nu a dictat nimic la duelul dintre Rrahmani şi Dawa, dar ulterior a fost chemat la margine să revadă faza. Haţegan a decis să nu îşi schimbe decizia.

În cadrul emisiunii Fanatik Superliga, Adrian Porumboiu a vorbit despre faza respectivă. Fostul arbitru consideră că Ovidiu Haţegan a luat decizia corectă şi a punctat că o lovitură de pedeapsă trebuie acordată doar când nu există niciun dubiu.

"Faza respectivă denotă un singur lucru. Ceea ce foarte mulţi spun, 11 metri dai atunci când este sigur şi toată lumea vede că este 11 metri.

Aici este o acţiune a atacantului, în care cotul stâng al apărătorului Dawa se duce ... îl loveşte. Cred că nu a fost intensitate, el este foarte aproape.

Merge să se uite pe camera video, pe televizor, vede ce vede şi până la urmă şi-a dat seama. 'Că se poate da' e o formulă des folosită şi mulţi arbitri o iau în considerare. Trebuie să fie sigur 100% (n.r. că este) penalti.

A avut bunul simţ şi a mers şi s-a uitat pe monitor. Singura poziţie care ar trebui luată în considerare este că Dawa nu loveşte mingea şi atunci aş putea să înclin", a spus Adrian Porumboiu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele