Ultima oră
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”

Explicaţiile antrenorului de la Petrolul Ploieşti după ce prahovenii au fost umiliţi de antrenorul pe care l-au dat afară: ”O seară neagră. La pauză le-am spus că întoarcem”

FC Voluntari Publicat pe 6 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21550109/1/dinamo-bucuresti-petrolul-ploiesti-play-out-superliga-superbet-1-04-2024-2.jpg

FC Voluntari a câştigat clar în deplasare, scor 4-0, cu Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului.

Florin Stângă, antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, s-a declarat nemulţumit de prestaţia elevilor săi. Cu toate acestea, tehnicianul este convins că jucătorii săi vor demonstra în meciurile viitoare şi i-a asigurat pe suporteri că nu vor ajunge la retrogradare.

”Este o seară neagră. Nu ne-a ieşit nimic. Ne-am dezamăgit suporterii. Trebuie să o uităm. La pauză, i-am încurajat şi le-am spus că putem să întoarcem rezultatul. Am încredere totală în jucătorii mei. Aş vrea să le cer scuze suporterilor. Toate echipele mari au mai luat bătaie.

Petrolul nu este la retrogradare. E normal ca suporterii să ne huiduie. Suporterii şi-au susţinut mereu echipa. Normal că sunt probleme. Ce să spună Botoşani sau Dinamo? Ţicu este căpitanul echipei. Trebuie să depăşească acest moment”, a declarat Florin Stângă la finalul meciului.

Petrolul Ploieşti este pe locul 11 în SuperLigă, cu 22 de puncte, în timp ce prahovenii sunt la cinci puncte deasupra ultimului loc de baraj. 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele